phone search
0
profile Profil

ZATVORI Close icon

E-tekućine

e-tekućine

kompleti

kompleti

modovi

modovi

E-filteri

e-filteri

E-grijači

e-grijači

oprema

oprema

Wiip

Kontakt

HGSPOT informatika d.o.o. je smještena na adresi Ulica kneza Branimira 24 u Zagrebu. Na istoj lokaciji se nalaze odjel veleprodaje, marketinga i računovodstva koji su na raspolaganju radnim danom od 8 do 16 sati. Naš Vape Outlet možete pronaći na adresi Avenija Dubrovnik 46, Zagreb, a odabrani dio asortimana možete pronaći i u svim poslovnicama HGSPOT-a diljem Hrvatske. Ako se ne nalazite u Zagrebu nema razloga za brigu, tu je naš web shop koji uz pomoć našeg partnera Overseas Expressa dostavlja direktno na Vaša vrata.

Ako imate neki problem naš servis smješten u Zagrebu, na lokaciji Avenija Dubrovnik 46, će svakako biti tu za Vas.

Vape Outlet radi od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati, a radno vrijeme logističkog centra je od 8 do 17 sati. Web shop podršku je moguće kontaktirati od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati, a naš web shop Vam je na raspolaganju za naručivanje od 0 do 24.

Kako bi bili maksimalno na raspolaganju kupcima koristimo se različitim sredstvima komunikacije stoga sve upite, savjete, komentare možete uputiti putem telefona, e-maila, ili neke od socijalnih mreža kao što su Facebook, Twitter, Instagram. 

Za sve pritužbe, reklamacije i pohvale možete nam se obratiti i na e-mail adresu vape-poslovnica@hgshop.hr ili broj telefona  01/6611-555.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.