phone search
0
profile Profil

ZATVORI Close icon

E-tekućine

e-tekućine

kompleti

kompleti

modovi

modovi

E-filteri

e-filteri

E-grijači

e-grijači

oprema

oprema

Wiip

Wiipanje. Jednostavno pametan odabir...

Wiipanje. Jednostavno pametan odabir...

Wiip je više od pušačke alternative, to je iskustvo slobode za sve punoljetne osobe koje biraju pametnije, bolje i drugačije.lje i drugačije.pametnije, bolje i drugačije.

Industrija duhana i vapea suočavaju se s mnogim izazovima, pušači diljem svijeta u potrazi su za alternativama za cigarete i duhan, što nam je bila jedna od misli vodilja tijekom stvaranja Wiipa. Dugotrajna tradicija Virginia White branda nadahnula nas je za razvojem premium brenda u skladu s najnovijim društvenim trendovima. Wiip je društveno prihvatljiv i osviješten o problemima zaštite okoliša, koje jednim dijelom uzrokuju i cigaretni opušci, vatra i dim. S Wiipom nemate briga o pasivnom pušenju za vas i vaše najmilije.  Zaista vidimo budućnost u prednostima koje nam para pruža. Radimo na rješenjima koja su pogodna po sredinu u kojoj živimo.

wiip_starter_kit

Wiip je više od mnogih drugih mogućnosti na tržištu. Omogućava doživljaj prave slobode. Sa svojim praktičnim, jednostavnim i elegantnim dizajnom Wiip će biti vaš najbolji dodatak u danu. Razmišljali smo o dinamici ljudi, pa smo, u skladu s tim, razvili četiri jedinstvene boje uređaja – crna, svemirska siva, zlatna i ružičasta. Prilagođen je svakoj situaciji i kreiran kako bi se uklopio u svakodnevicu svakog korisnika, pritom da je prilagodljiv situacijama poput poslovnih sastanaka, proslavama rođendana i drugim svakodnevnim situacijama. Proizvod je napravljen za punoljetne osobe koje konzumiraju cigarete ili duhanske supstitute i traže kompatibilnu zamjenu za prestanak pušenja te prihvaćaju najnovije trendove.

Wiip predstavlja premium brend uređaja i aroma za vapeanje, dobro znanog Virginia White brenda, koji pružaju konzumentima slobodu i nezaboravno iskustvo. Kompaktan dizajn i 2.3 puta veći spremnik s tekućinom omogućava Wiiperu utoliko duže vrijeme vapeanja. Posljednja i najnaprednija tehnologija stvaranja iskustva parom u proizvodu veličine prsta.


WiiPodi su sigurni, testirani i spremnici s tekućinom spremni za uporabu, dostupni u dvije duhanske, tri voćne i jednoj aromi mente. E-tekućine sastoje se od dva glavna sastojka: propilen glikola i jestivog glicerina, a koji možemo zateći u našem svakodnevnom okruženju – hrani, kozmetici i farmaciji. Bez neugodnih mirisa cigarete. Nema dima. Nema pepela. Samo vi, vaš Wiip uređaj i WiiPodi.


Ukoliko možete zamisliti kako vaš dan može biti jednostavniji i bolji uz Wiip, provjerite naš online store i učiniti vaš svaki dan boljim.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.