phone search
0
profile Profil

ZATVORI Close icon

E-tekućine

e-tekućine

kompleti

kompleti

modovi

modovi

E-filteri

e-filteri

E-grijači

e-grijači

oprema

oprema

Wiip

E-cigareta IJOY Mystique

E-cigareta IJOY Mystique


U ponudi VAPEoutlet e-trgovine specijalzirane za e-asortiman i e-tekućine pronađite IJOY Mystique. Poput svih umjetničkih djela, linije i značajke IJOY Mystique su potpuno uravnotežene te uz ergonomski moderan dizajn i veličina prilagođena dlanu pružaju udoban dodir i dojam.

IJOY Mystique mod donosi 5 dodatnih režima rada: PMODE, POWER, POD, MTL i TEMP. Za napajanje se koriste dvije baterije 18650 te daje snagu do 162W te sigurnosnim paketom zaštite.

E-cigareta IJOY Mystique za napajanje koristi dvije 18650 baterije


E-cigareta IJOY Mystigue uz sve mogućnosti ima i ugrađeni  IWEPAL čip koji će osigurati stabilnost rada te će osigurati sigurno korištenje. Za sve one koji žele biti sigurni da će njhov uređaj biti "up to date" moguće je napraviti ažuriranje "firmwarea" putem USB kabela. IJOY Mystique mod u potpunosti pokazuje duh IJOY-a, dovodeći uzbuđenje na novu razinu. Odnesite ga kući i pripremite se da se izgubite u masivnim oblacima. 
E-cigareta IJOY Mystique sa ergonomskim dizajnom
Za sve koji prije svega vole da njihov vaperski stroj ipak izgleda, a zatim ergonomski odgovara njihovom stisku ruke, mogu mirno uživati. Oblik zakrivljenih linija, sa strateški postavljenom tipkom te dizajnom će pobuditi interes svih strastvenih ljubitelja e-cigareta. Našu ponudu možete provjeriti IJOY Mystique modova možete provjeriti ovdje!

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.