phone search
0
profile Profil

ZATVORI Close icon

E-tekućine

e-tekućine

kompleti

kompleti

modovi

modovi

E-filteri

e-filteri

E-grijači

e-grijači

oprema

oprema

Wiip

Dostava

Uz veliki broj usluga u ponudi imamo i uslugu dostave narudžbe na Vaš kućni prag. U nastavku provjerite najčešće upite i informacije vezane uz usluge dostave, te informacije o našem partneru putem kojega vršimo uslugu dostave Vaših narudžbi.

Dostava je moguća na području čitave Hrvatske, a pošiljke dostavljamo putem našeg dugogodišnjeg partnera Overseas Expressa.

U većini slučajeva dostava traje jedan do tri dana osim za otoke gdje se dostavlja prema redu vožnje za otočna mjesta. Dostava se vrši radnim danima od ponedjeljka do petka.

Jedna od zanimljivih usluga koje nudimo jest plaćanje pouzećem, odnosno plaćanje dostavljaču u trenutku kada preuzimate Vašu narudžbu od dostavljača. Na taj način u potpunosti pojednostavljujete kupnju, a to je posebno korisno za mala mjesta i ruralna područja.


U slučaju da se odlučite naručiti nešto kod nas, a iznos Vaše narudžbe prelazi 500 kn, u tom slučaju dostava je potpuno besplatna neovisno o lokaciji na kojoj se nalazite.

Za dostavu narudžbi čiji iznos ne prelazi 500 kn naplaćujemo trošak dostave od 25 kn. Dakako postoji i mogućnost preuzimanja u našim poslovnicama koje se nalaze u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Varaždinu i Vinkovcima, .


Za sve informacije vezane uz status Vašeg pakete, ugovaranje dostave ili same informacije o terminima isporuke možete posjetiti stranicu našeg partnera Overseas Expressa.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.